Om Nivima

Nivimas vision är att vara den självklara partnern för människor och företag i kris, sorg eller i behov av förändring.

Ni hittar oss i lokaler centralt beläget i Hudiksvall, men vi arbetar också gärna på plats hos företag eller organisationer – för att lättare förstå kontexter och se förändringspotentialen. Vi arbetar även utanför regionen.

Nivima arbetar validerande; partnerskapet och alliansen med kunden sätts alltid i främsta rummet och vi anser att den relationen är A och O för att uppnå förändring. Vi arbetar evidensbaserat; vi respekterar det vedertagna beprövade som fungerar, men är inte rädda för att utveckla det nya.

Om Anette Ljungberg

Anette Ljungberg beteendevetare med inriktning personal och arbetsliv

Anette Ljungberg är beteendevetare med inriktning Personal och Arbetsliv. Hon har en grundläggande Psykoterapiutbildning i KBT (Steg 1) och är Certifierad handledare hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning.

Anette Ljungberg har en 15-årig erfarenhet av konsultarbete inom verksamhetsutveckling i stora multinationella företag. Hennes specialistområde är Change Management – Förändringsledning.

Hon har dessutom arbetat som HR Manager och Office Manager inom konsultbranschen.

Anette har 1000-tals timmars erfarenhet av egen coaching bakom sig, och har utbildats av en pionjär inom Coaching i Sverige; Hans Korduner. Anette har en mycket god förmåga att guida sina klienter till mod att våga förändra – både i tankar och beteenden.

Rulla till toppen